Nöjda kunder

Några omdömen och tips på användningsområden från våra kunder

 

De bästa borstar jag någonsin haft !!! Passar utmärkt till hund och katthår och jättebra att sopa t.ex. uterum och altan. Jag är väldigt nöjd.

May Lydén

Jag är henöjd med Magic Brush serien (har 3 varianter). Den stora borsten är suverän till att ta bort smutsen ifrån vår hallmatta, funkar faktiskt bättre än dammsugaren. Handborsten är suverän till att få bort hundhår ifrån fiberfilten i bilen. Borsten ”lyfter ut” hundhåren som jag sedan dammsugar bort. Jobbar alltså kombinerat med borste och dammsugare.

Ingmar

Mycket nöjd med borsten. Har köpt flera och gett bort i present. Om man har hundar finns det hundhår överallt, och med hjälp av borsten gick det att få hårfriare i bilen än jag nånsin haft. Använder den också till dörrmattor, hundsängar bl a. Kan i alla fall skicka med kort på en av familjemedlemmarna som lämnar från sig alla hår J

Susanne Enochsson, Särna

Jag har alltid med mig magic brush på båten. Den fångar upp allt på alla underlag=) Får bort smuts på plast, trä, dynor och heltäckningsmattor. Min magic brush lånas flitigt ut till andra i skärgården men jag är noga med att få den tillbaka=)

Cissi Gunlöv

Vi köpte liten, mellan och stor borste – och blev riktigt positivt överraskade! Nu används dom till det mesta, från att borsta katten till att vårda bilklädsel och rengöra mjuka vardagsrumsmattor från innehåll som man inte ens visste fanns där!

Roland Berg, Nödinge

Hej, jag köpte hela setet med borstar från er. Tänkte använda dem i stallet i första hand. Nyckelpigan är helt suverän att borsta bort hår från kläder, täcken etc. Mellanborsten använder jag till större ytor, så som hästtäcken. Långborsten var tänkt till stallgolvet, men den är alldeles för liten och man får sopa så länge när det är en stor yta, så den används tyvärr inte mycket. Provade den till stallfönstren när de skulle tvättas och använde då skrapsidan. Fungerade bra.

Catharina Berggren, Lindome

Jag är nu inne på mitt andra set. Köpte först ett att ha i hemmet, altanen, asfaltsgången, kläder, grannens katt etc etc Fantastiskt att sopa upp lite smulor, eller sopa av hela golvet för att sen moppa. Vanlig borste släpper alltid lite hår eller vispar iväg en del av dammtussarna, men med Magic Brush så sopar man och dammet ligger där man sopat ihop det.

Sen tänkte jag att jag skulle testa att sopa betonggolvet i butiken. HA!!! Det blev ett set till butiken också. Jag säljer braskaminer och liknande och har ett obehandlat betonggolv så ni förstår att jag haft ett helvete med dammet. Och nu med Magic Brush helt fantastiskt. Det samlar upp allt löst dam UTAN att vispa runt dammet. Jag förstår inte hur det går till men vem bryr sej bara det fungerar.

Jag kan verkligen rekommendera dessa produkter, dom hjälper mej i min vardag helt klart. Och ni får gärna använda hela mitt namn om ni vill, detta kan jag stå för.

Lena Styfberg, Stockholm

Dessa borstar är dem bästa jag testat för att få bort hår i bil, på undersidan av mina löpare på köksbordet som drar åt sig katthår (på den delen som hänger utanför bordet), vårt babygym som inte vanlig klisterrulle fungerade på, våra dörrmattor, jackor/kläder samt vår soffa blir som ny. Jag tipsade mina föräldrar att köpa dessa borstar då dem har hundar i bilen och även dem är nöjda med borstarna.

Sandra

Jag använder min magicbruch framförallt p.g.a. att jag har hund och hundhår är svårt att få bort från exempelvis bilinredning, men där fungerar borsten mycket bra. Mattor och textilsoffa är andra bra användningsområden.

Jakob

Vi har två hallmattor som aldrig har gått att få ren från hundhår och damm. Sedan jag köpte magic brush-borstarna är mattorna som nya. Helt fantastiska borstar. Jobbet blir också lättare när det är teleskopskaft. Inköpet är så nytt att jag inte hunnit pröva fler användnings områden, men jag kan direkt se att den mindre borsten gör nytta i bilen

Birgith Lidström

Jag använder den för att hålla rent på mitt balkonggolv (betong) – utmärkt då det inte dammar ner på grannens balkong och det blir rent och fing. Jag är riktigt nöjd.

Rita Norström

6 tankar om “Nöjda kunder

 1. Har köpt setet med liten, mellan och stor borste och de fungerar perfekt till vårt hunrika hem. Hade varit en riktig ”hit” att ha ett dammsugaretillbehör med magic brush. Något ni funderar på att tillverka?

 2. Önskar en liten madgic brush

 3. Var är mina borstar ????????? En vecka sedan beställningen gjordes

 4. Hej!
  Skulle vilja beställa 4 st långborstar och undrar om man kan få mängdrabatt och var fraktfrigränsen är?
  M v h
  Ulla Åström

 5. Gillar åxå min borste skarpt. Har katt och har nu kraftigt dragit ner på inköpen av klisterrullar. Undrar dock; vid tvätt tål den 60 gr? Börjar vara dags för tvätt men hittar ingen info om hur varmt den tål att tvättas i.

 6. Jag väntar fortfarande på svar varför jag inte fått någon faktura från er enl order 1939 på 2.465:- samt
  frakt 39 kronor!!!!
  Jag heter inte Vveraera, mitt namn är Vera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *