Villkor & GDPR

Villkor

Vi vill att du också skall bli lika nöjd som 1000-tals andra MagicBrush-kunder! Testa därför våra produkter hemma i lugn och ro under 14 dagar. Är du mot förmodan inte nöjd, skicka tillbaka produkten, så får du pengarna tillbaka.

Betala direkt med kort eller få hem en faktura (39 kr i fakturaavgift tillkommer).

Alla varor finns på lager, skickas inom ett dygn med DHL. Du kan hitta ditt närmaste utlämningsställe här.

MagicBrush.se drivs av Universalis International AB – all rights reserved.

GDPR – Så hanterar vi dina personuppgifter

För att kunna handla hos oss behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.
När du köper en vara av oss accepterar du också vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner att vi kommunicerar med dig via e-post och/eller telefon.
Här förklarar vi hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Vi beskriver också vilka rättigheter du har.

Vad räknas som personuppgifter?
När du köper en vara av oss lämnar du ut personuppgifter. Personuppgifter är uppgifter som kan identifiera dig och vilken relation vi har till dig. Det kan till exempel vara:

Direkt identifierande personuppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Betalinformation

Information för att kommunicera med dig
Vi använder dina personuppgifter i första hand för att kunna kommunicera med dig kring varor som du köper av oss. Vi kan även skicka nyhetsbrev eller kontakta dig för att få veta hur nöjd du är med tjänster vi har utfört.
Om du inte vill ha information utöver den som är nödvändig i samband pågående tjänst är du välkommen att kontakta oss på order@magicbrush.se.

Kommer vi dela vidare din information?
Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje part. Däremot kan vi i vissa fall behöva dela din information med våra samarbetspartners, för att kunna utföra de uppdrag vi avtalat om. Vi följer legala, tekniska och organisatoriska krav för att din information ska hanteras säkert och inom EU/EES.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi sparar din information så länge som det är nödvändigt för respektive syfte. Vi följer alltid lagen och raderar din information när den inte längre är relevant.

Dina rättigheter 
Du har rätt att få ut vilken information vi har om dig, rätta eventuella fel samt be oss radera den. Det kan dock finnas lagkrav som gör att vi inte kan radera dina uppgifter. Det kan till exempel styras av bokförings- och skattelagstiftning eller konsumenträttslagstiftning.
Du kan begära en kopia av den information vi har om dig. Vi delar ut en gratis kopia en gång per år. Välkommen att kontakta oss på order@magicbrush.se.

Vill du veta mer?
Vi har en utsedd person som är ansvarig för dataskyddsfrågor. Om du har frågor kring vårt integritets- och dataskydd är du välkommen att höra av dig till order@magicbrush.se.