Magic Brush

Magic Brush – borsten som gör städningen till en fröjd

Du kan använda din Magic Brush på alla typer av underlag – både inom- och utomhus. Tack vare sina patenterade V-formade borststrån i silikon/gummi är Magic Brush mycket effektivare än alla andra typer av borstar och t.o.m. dammsugaren. En dammsugare jobbar endast på ytan och kommer inte ner i t.ex. mattan som Magic Brush gör. Och det spelar ingen roll om mattan är kort eller långhårig. Magic Brush arbetar tack vare sin patenterade konstruktion på djupet och gräver upp både damm, hår, smuts m.m.

Du kan även använda din Magic Brush utomhus. Tack vare borstens konstruktion så dammar och sprätter det inte som det gör med exempelvis en piassavakvast eller annan borste. Magic Brushs V-formade strån är extremt mycket effektivare än en borste med runda strån. Dessutom är livslängden betydligt längre.

6 tankar om “Magic Brush

 1. Hej!
  Har handlat av er. Gillade er på FB. och skulle få en liten borste, när kommer den?
  Mvh.Annika

 2. Hej!
  Jag köpte en borste med teleskopskaft och en nyckelpiga på Älvsjömässan 8/3 men till min besvikelse fungerar inte låsningen på teleskopskaftet.

  Mvh
  Eleonor Bäckman

 3. Hej jag har precis fått ett sms att mitt paket finns till avhämtning hos City Tobak i Enköping MEN jag bor i Bromölla i Skåne ,jag tycker det är lite förlångt att köra. Har haft kontakt medDHL o där fick jag veta att det är helt fel på detta paket. På min order 1159 är det heltfel adress, antingen rättar ni till det eller så rent ut Skiter jag i denna beställning😡

 4. Vill beställa en Magic brush

 5. Vi besökte mässan i Malmö 20180301 och utökade våra Magic brushes med skyffelborste. Även denna borste är helt outstanding. Vi har långborste, handborste och nyckelpiga. Nästa borste blir den nya toalettborsten oo smile som verkar vara mycket effektiv. Världens bästa borstar alla kategorier. Det enda problemet jag har är att skaftet på långborsten har börjat rosta nere vid borsten, men jag kan alltid köpa ett nytt skaft till den. Kommer aldrig köpa några andra borstar mer. Det finns ingen anledning eftersom jag redan har det bästa som finns.
  Christer Olsson Hässleholm

 6. Hej!
  På en mässa i Umeå augusti 2017 (Noliamässan) köpte ett par av era produkter bland annat en skyffelborste, nu har det justerbara skaftet gått sönder, låsmekanismen i skaftet är trasigt. Den går alltså inte att använda längre.
  Vill därför reklamera denna produkt, om ni vill kan jag skicka in den till er om ni betalar fraktkostnad.
  Tacksam för snabb återkoppling.
  Karin
  0703416856

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *